Menu
Vriendinnenweekend / Zeeland

Weekendje met Vriendinnen Zeeuwse Kust

Zijn jullie eraan toe om er even lekker tussenuit te gaan? Een weekendje met vriendinnen aan de Zeeuwse Kust kan jullie daar zeker mee helpen. Tijd genoeg om weer eens bij te kletsen in een gezellig 4-sterren hotel in Terneuzen.

Weekendje met vriendinnen aan de Zeeuwse Kust

Wilt u samen met de dames er even lekker tussenuit aan de kust? Boek dan dit heerlijk weekendje met vriendinnen aan de Zeeuwse Kust in het gezellige Terneuzen. Bij aankomst ontvangt u een Zeeuws presentje en tijdens uw verblijf kunt u samen de prachtige omgeving gaan verkennen. Daarnaast geniet u van een heerlijk 3-gangen menu en kunnen jullie gratis gebruik maken van de sauna en het zwembad om even heerlijk te ontspannen!

Slapen als een roosje

Het 4-sterren hotel in Terneuzen heeft moderne, ruime en comfortabele hotelkamers met badkamers met inloop douche of een ligbad, telefoon, kluis, televisie, HDMI kabel en koffie- en theefaciliteiten. Op alle kamers is draadloos internet aanwezig. Tijdens jullie weekendje weg zullen jullie hier dan ook helemaal tot rust komen en slapen als een roosje na een lange dag kletsen.

Ontspannen in de Wellness

Heren, maar vooral dames vinden het heerlijk om even lekker te relaxen in de sauna of in de wellness. Tijdens jullie weekendje met vriendinnen aan de Zeeuwse Kust maakt u gratis gebruik van de diverse faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Zo stapt u de stomende sauna in waar uw poriën opengaan en uw bloedvaten zich verwijden. Beide zijn erg goed voor het reinigen van de huid. Voor wat afkoeling neemt u daarna een duik in het zwembad. Dus kom even helemaal tot rust en zet uw gedachten aan de kant. De sauna en het zwembad zijn dagelijks geopend tussen 07:00 uur en 23:00 uur. U kunt zelf een badjas en slippers meenemen, echter zijn deze ook te verkrijgen in het hotel.

Kom gezellig genieten met de dames en boek dit heerlijk weekendje met vriendinnen aan de Zeeuwse Kust!

Is Terneuzen goed bevallen willen jullie nog eens naar de Zeeuwse Kust? Bekijk dan eens dit artikel over een Vriendinnenweekend in Zeeland.

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl