Menu
Golfen / Zeeland

TOP 3: Golfen in Zeeland

Bent u op zoek naar een leuk weekendje weg in combinatie met golfen en uitwaaien? In Zeeland zijn er mooie golfbanen waar op gespeeld kan worden en vanaf het hotel ben u ook op korte afstand van het strand. Verblijf 1 of 2 nachten in een mooi hotel en sla uw slag op de golfbaan met een 18-holes greenfee. Wilt u 2 dagen golfen? Dan kunnen we er uiteraard een greenfee voor u bijboeken.

3-daags Golfarrangement in Zeeland – Golfen op een prachtige 18-holes baan
Bent u graag sportief bezig, een golfliefhebber of wilt u kennis maken met de golfsport? Dan is dit zeker een aanrader! Sla een balletje op de prachtige 18 holes baan bij Golfbaan de Zeeuwsche in Middelburg. Geniet na een dagje golfen van een heerlijk 3-gangen diner en overnacht aan het Veerse Meer.

Golf arrangement in Zeeland – Sla je slag!
Kom genieten van een golf en wellness arrangement in Zeeland. Na een lekker dagje golfen op de golfbaan Molenberg laat u zich verwennen in een van de wellness faciliteiten.

3-daags Golfarrangement in Zeeland – Overnachten in Zierikzee en golfen in Bruinisse
Bent u een grote fan van de golfsport? Dan bieden wij u een compleet verzorgd golfarrangement aan waarbij u speelt op 1 van de mooiste golfbanen in Zeeland in Bruinisse. U overnacht 2 nachten in een bijzonder hotel in het karakteristieke Zierikzee waar u geniet van het 4-gangen diner die de kok met liefde heeft bereidt.

Met sportieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl