Menu
Aan de kust / Vriendinnenweekend / Zeeland

Vriendinnenweekend met Fietsverhuur aan de Zeeuwse Kust

Vriendinnenweekend met Fietsverhuur aan de Zeeuwse Kust

Wie wilt dat nou niet! Samen met uw beste vriendinnen een gezellig weekend beleven aan de Zeeuwse kust. Het weekend kan worden ingeluid met een flesje prosecco in de hotelbar. Trek uw mooiste kleding uit de kast en ga na het heerlijke diner op stap in het bruisende Renesse. Stap de volgende morgen na het ontbijt op de fiets en ontdek Zeeland. Kortom, een geslaagd vriendinnenweekend met fietsverhuur aan de Zeeuwse Kust!

Comfortabel verblijf

Tijdens uw vriendinnenweekend met fietsverhuur aan de Zeeuwse Kust verblijft u in één van de comfortabele kamers op appartementen.

Hotelkamer: in de kamer kunt u heerlijk overnachten. De badkamer is voorzien van bad of douche en fohn. Vanuit bed kunt u televisie kijken. Mocht u gewekt willen worden dat kan door gebruik te maken van de wekservice.

Duinkamer: in de kamer vindt u op de begane grond de living met openslaande deuren naar het terras of de veranda. Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer en badkamer met inloopdouche. U kunt zowel in de living als op de slaapkamer televisie kijken. U slaapt in een bed met een topper.

Duinappartement: het appartement is voorzien van een zit-en een slaapgedeelte. De badkamer is uitgerust met inloopdouche en een separaat toilet. Overnacht u in een appartement op de begane grond dan heeft u een terras met uitzicht op het zwembad. Op de eerste verdieping hebben de appartementen een riant dakterras met uitzicht op het zwembad.

Ontdek het bruisende Renesse en haar omgeving

Dichterbij de natuur kan haast niet! Het hotel ligt aan de duinen van Renesse (Zeeland), op slechts 300 meter van de strandovergang. In de directe omgeving en door de duinen zijn volop wandel- en fietsroutes. Bij de receptie kunt u de mooiste routes halen. Uitgaan, lekker eten en winkelen kunt u in het bruisende centrum van Renesse op slechts 750 meter afstand. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor jullie vriendinnenweekend met fietsverhuur aan de Zeeuwse Kust!

Geniet samen met de dames van een heerlijk Vriendinnenweekend met Fietsverhuur aan de Zeeuwse Kust!