Menu
Fietsen / Weekendje weg / Zeeland

Top 3: Fietsarrangementen in Zeeland

Top 3: Fietsarrangementen in Zeeland

Bent u op zoek naar een leuk fietsweekend in Zeeland? Geniet van een weekendje weg en ontdek de mooie omgeving. Kies voor een van de leuke steden zoals Renesse, Vlissingen of Burgh Haamstede tijdens een van de fietsarrangementen in Zeeland. Ga met zijn tweeën lekker uitwaaien of wilt u liever met de hele familie genieten van een fietstocht?

Ontdek Zeeland per fiets tijdens deze leuke weekendjes weg.

  1. 3-daags Fietsarrangement SAFARI in Zeeland – Spot de Big 4
    Kom op safari in Zeeland en spot de Big 4! Fiets langs de Oosterschelde op zoek naar bruinvissen en waai lekker uit. Vergeet ondertussen niet uit te kijken naar de damherten en reeen! Bij strandpaviljoen De Haven Van Renesse kunt u vanaf het terras de zeehonden spotten.
  2. Fietsen en Wandelen vanuit uw strandhotel in Zeeland
    Heerlijk fietsen en wandelen vanuit uw strandhotel in Zeeland. Op 7 minuten fietsen staat u op het strand en kunt lekker even uitwaaien aan de kust. Ook kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken vanuit dit prachtige nieuwe strandhotel. 
  3. 3-daags Fietsarrangement aan het Veerse meer in Zeeland
    Bent u op zoek naar een geschikte uitvalsbasis om een mooie fietstocht te maken? In het gezellige plaatsje Arnemuiden staat dit nieuwe 4-sterren hotel, van waaruit u mooie fietstochten kunt maken.

Bent u op zoek naar meer fietsarrangementen in Zeeland?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl