Menu
Aan de kust / Oud & Nieuw / Zeeland

Sylvesterarrangement in Renesse

Feestelijk het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens dit Sylvesterarrangement in Renesse. Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op de prachtige en sfeervolle locatie aan de Zeeuwse Kust.

Sylvesterarrangement in Renesse

Traditiegetrouw vindt in dit gastvrije hotel het onvergetelijke Sylvesterarrangement in Renesse plaats dat u niet mag missen! Na een verfrissende strandwandeling staan de Glühwein en oliebollen voor u gereed om op adem te komen. Dit jaar kunt u op Oudjaarsavond weer genieten van de muzikale begeleiding van de huisband Carrousel, die moeiteloos schakelt tussen easy listening, soul en onweerstaanbare classics.

Het hotel

Het sfeervolle badhotel ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse en op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden. Daarnaast biedt de directe omgeving rond het gastvrije hotel ongekende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Ook staan het intieme karakter, de persoonlijke aandacht en de uitgebreide faciliteiten centraal om u grenzeloos in de watten te leggen.

Genieten van heerlijk eten

Voor de keukenbrigade is het altijd een prachtige uitdaging om de culinaire invulling van voorgaande jaren te overtreffen met verfijnde diners, die met veel zorg en lokale ingrediënten worden samengesteld. Aan het eind van de avond klinken we uiteraard graag samen met u op het nieuwe jaar. Kortom: het hotel heeft alles in huis om een geweldige start te maken met het nieuwe jaar. Beleef een geweldig Sylvesterarrangement in Renesse!

Vier de jaarwisseling aan de Zeeuwse Kust met dit Sylvesterarrangement in Renesse!