Menu
Aan de kust / Oud & Nieuw / Zeeland

Oud en Nieuw in een Suite in Vlissingen

Feestelijk het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan? Vier dan Oud en Nieuw in een Suite in Vlissingen. Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op de prachtige en sfeervolle locatie in Vlissingen!

Oud en Nieuw in een Suite in Vlissingen

Tijdens de jaarwisseling heerlijk overnachten aan zee? Vier Oud en Nieuw in een Suite in Vlissingen! Ontdek samen de prachtige Zeeuwse kust en wandel over de eindeloze stranden tijdens de zonsondergang.

Luxueus Overnachten

Wat een fantastische locatie! Op de boulevard van Vlissingen zijn 10 prachtige en luxe Suites gerealiseerd met spiksplinternieuw design.

Op de begane grond zijn 5 Suites met terras en op de 1e etage zijn 5 Suites met een Frans balkon. Vanuit uw eigen Suite kunt u de zon in zee zien zakken en grote schepen voorbij zien varen.

Het restaurant

Heerlijk borrelen en gezellig tafelen met allerlei verschillende hapjes op tafel, waan je op de Spaanse Costa del Boulevard! Maar ook voor heerlijke lunchgerechten, dinergerechten, share hoofdgerechten voor 2 personen of een lekker dessertje bent u bij ons aan het goede adres. Kortom, vier Oud en Nieuw in een Suite in Vlissingen en geniet ook van heerlijke gerechten tijdens de feestdagen!

Ontdek de omgeving

Vlissingen is uiteraard uw bezoek waard maar ook Middelburg is de moeite waard. Gezellige badplaatsen als Zoutelande en Domburg zijn leuk om te bezoeken. Ook heerlijke lange strandwandelingen maken langs de Westerschelde en de Noordzeekust behoren tot de mogelijkheden.

Vier Oud en Nieuw in een Suite in Vlissingen en beleef een fantastische jaarwisseling aan de Zeeuwse Kust!