Menu
Kerst / Zeeland

Kerstarrangement in het Zeeuwse Zierikzee

Kerst buiten de deur vieren

De afgelopen 1,5 tot 2 jaar heeft iedereen veel thuis gezeten. De muren zijn op ons afgekomen en we zijn er weer aan toe om even lekker buiten de deur te genieten. Heeft u geen zin om tijdens de Kerstdagen de keukenprins(es) uit te hangen voor de familie? Dat is ook helemaal niet nodig. Vier Kerst lekker buiten de deur en laat u helemaal in de watten leggen zodat u zelf niets meer hoeft te doen. Geniet van het lekkere eten en de faciliteiten die het hotel aanbied tijdens uw verblijf. Klinkt als een goed idee toch?! Maar heeft u geen idee waar jullie naartoe zouden willen gaan? Bekijk dan dit Kerstarrangement in het Zeeuwse Zierikzee!

Kerstarrangement in het Zeeuwse Zierikzee

Breng samen met uw geliefde, familie of vrienden de feestdagen door met dit Kerstarrangement in het Zeeuwse Zierikzee. Laat u tijdens deze dagen heerlijk in de watten leggen. Maak een mooie wandeling in de Zeeuwse stad, het bos of het strand. Opwarmen? In het hotel serveren ze u graag een heerlijke Glühwein of een warme kop chocolademelk met slagroom.

Luxe hotel

Laat uzelf onderdompelen in luxe tijdens dit Kerstarrangement in het Zeeuwse Zierikzee en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Ontspan onder het genot van een van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer. De 38 hotelkamers hebben een 4-tal kleurschemas meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold en Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon ’s avonds uit bij het ondergaan in het westen.

Culinair restaurant

Het hotel beschikt over een restaurant en stadscafé waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven. Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend bierje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten. Tijdens dit 3-daags Kerstarrangement in het Zeeuwse Zierikzee wordt er voor u een heerlijk 6-gangen diner bereid waarbij u ook geniet van de wijnen.

Vier de feestdagen buiten de deur met dit 3-daags Kerstarrangement in het Zeeuwse Zierikzee!