Menu
Aan de kust / Fietsen / Fietsweekend / Zeeland

Fietsarrangement aan de Zeeuwse Kust

Waarom fietsen?

Er zijn een aantal redenen waarom fietsen zo goed voor ons is en waarom het ook steeds populairder wordt. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan fietsen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens het fietsarrangement aan de Zeeuwse Kust geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie 😜.

Fietsarrangement aan de Zeeuwse Kust van Terneuzen

Geniet van al het moois wat de Zeeuwse Kust te bieden heeft tijdens een heerlijk fietsarrangement in Terneuzen. Ontdek de prachtige omgeving per fiets, daarna komt u volledig tot rust in de sauna en het binnenzwembad en om de dag af te sluiten, verwelkomen we u graag in het restaurant voor een heerlijk 3-gangen menu.

Slapen als een roosje

Het hotel heeft moderne, ruime en comfortabele hotelkamers met badkamers met inloop douche of een ligbad, telefoon, kluis, televisie, HDMI kabel en koffie- en theefaciliteiten. Op alle kamers is draadloos internet aanwezig. Kortom, een comfortabel verblijf voor uw fietsarrangement aan de Zeeuwse Kust.

Ontdek de omgeving per fiets

De polders van Zeeuws-Vlaanderen lenen zich fantastisch voor prachtige fietstochten. Aanrader is de Westerscheldefietsroute Terneuzen-Perkpolder met prachtige panoramazichten over de Westerschelde. Een fietstocht door Oud-Terneuzen, waar de de geschiedenis is af te lezen aan de oude huisjes en straatjes is ook een aanrader.

Kom lekker uitwaaien en de omgeving van Terneuzen verkennen met dit heerlijke Fietsarrangement aan de Zeeuwse Kust!