Menu
Oud & Nieuw / Zeeland

TOP 3: Oud en Nieuw vieren in Zeeland

Wilt u dit jaar het nieuwe jaar inluiden op een andere plek dan thuis maar weet u nog niet waar? Wat dacht u dan van Zeeland. Heerlijk uitwaaien op het strand en een winterse wandelingen maken op de duinen. Ik heb ter inspiratie voor u een TOP 3 Oud & Nieuw arrangement in Zeeland geselecteerd die zeker het kijken waard zijn.

3-daags Sylvesterarrangement in Renesse met Live muziek van de huisband op Oudjaarsavond
Traditiegetrouw vindt in dit gastvrije hotel in Renesse een onvergetelijk sylvesterfeest plaats dat u niet mag missen! Na een verfrissende strandwandeling staan de Glühwein en oliebollen voor u gereed om op adem te komen. Dit jaar kunt u op Oudjaarsavond weer genieten van de muzikale begeleiding van de huisband Carrousel, die moeiteloos schakelt tussen easy listening, soul en onweerstaanbare classics.

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Zeeland met Feestavond met Live Muziek
Op zoek naar een bijzonder arrangement tijdens Oud & Nieuw? Bij dit hotel aan het Veerse Meer geniet u van een 3-daags oud & nieuw arrangement met een 3-gangen shared dining samengesteld door de chef, een luxe shared dining proeverij op oudejaarsavond en aansluitend een feestavond met live muziek met om 12 uur bubbels en oliebollen!

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Vlissingen met Live Muziek op Oudjaarsavond
Vier de jaarwisseling dit jaar in Zeeland en geniet in dit hotel waarbij u een avond samen gezellige gaat tafelen met een 3-gangen shared dining samengesteld door de chef. Op oudjaarsavond is er een feestelijke shared dining proeverij met live muziek. Een geweldige Oud en Nieuw beleven in Vlissingen? Boek dan deze 3-daags Oud en Nieuw aanbieding.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Oudjaarsuitje.nl