Menu
Aan de kust / Fietsen / Mini vakantie / Zeeland

5-daagse Fietsvakantie in Zeeland en slapen in een nieuw strandhotel

Fietsend Zeeland ontdekken

Heerlijke fietsvakantie beleven vanuit een nieuw strandhotel in Zeeland! Op 7 minuten fietsen staat u op het strand en kunt u lekker even uitwaaien aan de kust. Ook kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken vanuit dit prachtige nieuwe strandhotel. Als u terug komt kunt u lekker relaxen in de eigen Spa, een drankje doen in de bistro of een boekje lezen op het terras. Dat is pas vakantie!

Nieuw hotel

Dit nieuwe luxe 4-sterren hotel ligt op korte afstand van de prachtige Zeeuwse kust. Vanuit hier maakt u prachtige wandelingen door de duinen en ontdekt u eenvoudig pittoreske dorpjes als Renesse en Burgh-Haamstede. Op 7 minuten fietsen ligt het strand dus heerlijk fietsen en lekker aan de Zeeuwse kust genieten. 

Verblijf in comfortabele kamers

Het hotel heeft 70 kamers, een eigen spa en wellness center, een sfeervolle bar bistro en natuurlijk is er heel veel moois zien en te ondernemen vanuit het hotel.

De standaard Luxe kamer beschikt over een twin- of double bed, een badkamer met inloopdouche en/of ligbad en toilet, airconditioning, flatscreen-tv, bureau en zitje.

Heerlijk genieten van een mini Fietsvakantie in een spiksplinternieuw hotel in Zeeland!