Menu
Culinair / Romantisch / Weekendje weg / Zeeland

Kom ook nu 3 dagen genieten in het prachtige Zierikzee

Bent u er ook zo aan toe om even een paar dagen het huis uit te gaan? Kom dan naar Zierikzee. Wij hebben een mooi 3 daags arrangement samengesteld voor u. U overnacht twee nachten in een luxe hotel, geniet beide avonden van een heerlijk 3-gangen diner en in de ochtend staat het ontbijt voor u klaar. Het hotel is helemaal aangepast naar de maatregelen van nu waardoor dit uitje zeker verantwoord is.

Culinair genieten in Zeeland

Wanneer u helemaal tot rust wilt komen en wilt genieten van een heerlijk diner dan is dit arrangement zeker een aanrader. Dit ervaart u direct al bij aankomst wanneer u welkom wordt geheten. U overnacht beide nachten en één van de luxe hotelkamers en in de avond bent u welkom in het restaurant voor een 3-gangen diner. Uiteraard is het hotel ook helemaal aangepast aan de nu geldende regels.

Een hotel met allure

Aan de Oude Haven, in het historisch hart van Zierikzee, is het hotel een plaats waar iedereen zich direct thuisvoelt. Ze staan voor kwaliteit, rust en geborgenheid.

De 38 hotelkamers hebben een viertal kleurschema’s meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Elke kamer draagt zo bij aan een aangenaam en zeer comfortabel verblijf.

Heerlijk dineren op hoog niveau

Het hotel beschikt over een restaurant en stadscafé waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door hun eigen chef. Het restaurant is zo aangepast dat het ook nu verantwoord is om daar heerlijk te kunnen genieten van alle gerechten.

Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven. Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend biertje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten, ook in deze tijden.

Laat u in de watten leggen door dit luxe hotel in Zierikzee en kom een paar dagen tot rust!