Menu
Fietsweekend / Strand / Zeeland

Fietsen vanuit Renesse

Benieuwd wat het Zeeuwse land u te bieden heeft?

Kom naar Renesse en geniet van een hartelijk ontvangst met koffie of thee en een Zeeuwse bolus. Ga samen met uw geliefde, familie of vrienden op ontdekkingstocht door het bruisende centrum van Renesse. Bepaal de volgende morgen tijdens het ontbijt welke fietstocht gemaakt gaat worden. Fietsen vanuit Renesse door de Zeeuwse duinen of bepaal de route aan de hand van de fietsroute.

Dichterbij de natuur kan haast niet!

Het hotel ligt aan de duinen van Renesse (Zeeland), op slechts 300 meter van de strandovergang. In de directe omgeving en door de duinen zijn volop wandel en fietsroutes. Bij de receptie kunt u de mooiste routes halen zodat u kunt fietsen vanuit Renesse. Liever tennissen of golfen aan de Zeeuwse kust? Op 100 meter afstand vindt u de tennis-en midgetgolfbaan. Uitgaan, lekker eten en winkelen kunt u in het bruisende centrum van Renesse op slechts 750 meter afstand.

Kom fietsen vanuit Renesse en ontdek de provincie Zeeland.

Het kan ook zijn dat een weekendje fietsen in Zeeland niet genoeg is. Natuurlijk kan er ook een hele fietsvakantie van gemaakt worden zodat u extra lang kunt genieten.