18-holes Greenfee bij Golfcentrum Reymerswael

Golfcentrum Reymerswael

    Golfcentrum Reymerswael ligt op een unieke locatie aan de Westerschelde waar Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen samenkomen. Een 18-holes sea-side course met weidse uitzichten over het Schelde-Rijnkanaal, de Westerschelde en de Brabantse Wal. Met lage begroeiing in een geonduleerd terrein en hier en daar een duintop. Wind is (bijna) altijd uw uitdagende partner.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • Receptie

Onze partner

Algemeen

Golfcentrum Reymerswael ligt op een unieke locatie aan de Westerschelde waar Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen samenkomen. Slechts 20 auto-minuten van Bergen op Zoom, Goes en Antwerpen.

18-holes baan

Een 18-holes sea-side course met weidse uitzichten over het Schelde-Rijnkanaal, de Westerschelde en de Brabantse Wal. Met lage begroeiing in een geonduleerd terrein en hier en daar een duintop. Wind is (bijna) altijd uw uitdagende partner.

Lunchen en dineren

Ook bent uvan harte welkom bij Golfcentrum Reymerswael om te lunchen of te dineren. Wij hebben een aantrekkelijke menukaart en serveren seizoenspecialiteiten.


Bij mooi weer is ons terras geopend.

Golfuitrusting

Heeft u geen golfspullen bij de hand? Een golf ronde spelen op Reymerswael, het is zo geregeld! Golfcentrum Reymerswael heeft alles in huis om u van het juiste golfmateriaal te voorzien.